Evim Sensin filmi izle

Filmin Konusu : 2012, Türk yapımı, romantik drama tarzında, 91 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 2 Kasım 2012 olan filmdir. Evim Sensin (Özcan Deniz) filmi konusu ikiside hayatta çok gülmemiş İskender (Özcan Deniz) ve Leyla’nın (Fahriye Evcen) arasında tesadüfi olarak başlayan aşk hikayesine dayanıyor. Filmin başında kalbi kırık Leyla babasının evine geri dönüyor ve otoriter babası ile ilişkilerini düzetmeye çalışıyor. İskender ise yetimhanede büyümüş hiç yuvası olmamış bir kişi olarak kendisi için en uygun evi arıyor. Sonuçta bu iki yalnız kalp bir noktada buluşuyor. Sonuçta romantik ve dramatik bir hikaye ortaya çıkıyor. Romantik filmlerden hoşlalan kişilerin ya da Özcan Deniz hayranlarının kaçırmaması gereken bir film “Evim Sensin”.Evim Sensin Filmini İzlemenizi Tavsiye Ederim Çoğu Kişi Vardırki Aşka inanmıyorlar Ama Eminimki Bu Filmi İzledikten Sonra Aşık Olmak İstiyeceklerdir.Çok Etkili ve Bir Okadar Romantik Bir Film.


Puanı : 6.1
IMDB Puanı : 4.2

Tür: Dram,  Romantik,  Aşk
Oyuncular : Evim Sensin (Özcan Deniz) filmi yönetmeni Özcan Deniz, senaristi Özcan Deniz, başlıca oyuncuları Özcan Deniz, Fahriye Evcen, Özay Fecht, Güneş Hayat, Sait Genay, Barış Yalçın, Kayhan Yıldızoğlu, Levent Öktem, Volga Sorgu Tekinoğlu, Zeynep İge, Gizem Denizci, Ayşe Melike Çerçi, Teoman Kumbaracıbaşı, Efe Deprem, Rafi Emeksiz, Pelin Dinçer’dır. Evim Sensin (Özcan Deniz) filmi vizyon tarihi 2 Kasım 2012’dir.

Evim Sensin Filmi İzle

Share this article :

+ yorum + 4 yorum

25 Şubat 2013 05:27

güzel site filmler güzel emegine saglık
http://film-izle-dunyasi.blogspot.com/

19 Mart 2013 01:59

2013'den tutunda 1900'lerin filmlerine kadar izleyebileceğiniz bir film sitesi olsa. Evet doğru adrestesiniz
türkçe dublaj film izle adresimizde 2013 filmleriniz izleyebilirsiniz.
Sitemizde barındırılan tüm filmler vk olarak eklenmektedir. Üstelik 720p hd kalitede film izlemenin keyfine varacaksınız.
türkçe dublaj filmler ve daha fazlası [b]dublajfilmizle.org[/b] adresinde sizleri bekliyor. HD Film izlemenin donmadan kesintisiz film izlemenin tadına varmaya hazırsanız sizleride sitemizde görmek isteriz. Üstelik yabancı dizi izlemek içinde tam adresiniz film izle tüm yabancı dizilerin tüm sezonları sitemizde barındırılmaktadır. Sadece türkçe dublaj film izle diyenlerin yeni adresinde sizleride görmek istiyoruz. 2013 filmleri izle diyenlerinde bir numaralı sitesi olacağını umuyoruz. Donmadan film izlemek pekte zor olmasa gerek. 2013 yılında faaliyetlerine başlıyan film sitemiz. Tamamen türkçe dublaj filmlerden kurulu olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Film izle kelimesinde ülkemizin sayılı siteleri arasına girmeyi hedefliyen sitemiz 720p film sevenlerinde uğrayacağı tarzda kaliteli bir sitedir. Üstelik filmler tamamen kaliteli ve imdb en iyi filmleri seçilerek eklenmektedir. 2013 filmleri izlemekte sitemizde oldukça kolay. hd film izle dediğinizde artık sitemizden başkasını gözünüz görmiyecek. dublajfilmizle.org sizleride aramızda görmek isteriz

20 Mart 2013 06:48

Çok güzel paylaşımlara yer veriyorsunuz .. Sitenizi takip etmek büyük keyif veriyor. Sizlere başarılar dilerim.

Full Film izle
720p HD Full Film izle

13 Kasım 2013 07:39

güzel paylaşım teşekürler
filmizle

Yorum Gönder

 
film izle, full izle, hd izle, online izle, tek parça izle, türkçe dublaj film izle, türkçe altyazılı film izle, 720p film izle, film izle, film seyret, film izle film, türkçe altyazılı full izle, Google, Google, Sitemap